Receptas / Vienuolių Weiss
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.300 | 60.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.200 | 40.0 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.5 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3787 Trappist High Gravity | 80.0 | 85 |
Pastabos
7 gr. ramunėlių ir 7 gr kalendros virimo pabaigoj.
1:1 50 C rest. 66 - valanda. tekinti pakėlus iki 77C.
1:1 50 C rest. 66 - valanda. tekinti pakėlus iki 77C.