Receptas / Neipa v3
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 14 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.200 | 40.0 | |
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 2.100 | 26.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.300 | 16.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 10.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.600 | 7.5 | |
8.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1318: London Ale III | 12.0 | 73 |
Pastabos
chloridai/sulfatai - 150/100
67 °C - 60min.
72 °C - 20min.
78 °C - 10min.
Fermentacijos pradžia 18C, pabaiga - 20C.
67 °C - 60min.
72 °C - 20min.
78 °C - 10min.
Fermentacijos pradžia 18C, pabaiga - 20C.
DH1 - 30 Ekuanot, 70 Citra
DH2 - 50 Ekuanot, 40 Mosaic, 60 Citra
DH3 - 50 Ekuanot, 40 Mosaic, 60 Citra