Receptas / Pumpkin Ale 2018
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 11 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 9.000 | 71.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 15.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.600 | 4.8 | |
CaraCrystal | 120.4 | 0.400 | 3.2 | |
CaraRed | 40.0 | 0.400 | 3.2 | |
Special B | 351.2 | 0.200 | 1.6 | |
12.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 31 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 21 | 30 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 21 | 15 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 10 | 15 | |
83 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 23.0 | 80 |
Pastabos
Moliūgo ~ 8-10kg.
Supjaustomas gabalais ir paskrudinamas 1,5 val orkaitėj.
Dedamas į mentalą nesmulkinant.
Supjaustomas gabalais ir paskrudinamas 1,5 val orkaitėj.
Dedamas į mentalą nesmulkinant.