Receptas / Spaliukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.13
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 30.8 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 15.4 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 10 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 12.0 | 83 |
Pastabos
Pirmas bandymas oktoberfest stiliaus
gi-bi
2019 m. Gegužės 23 d.Gytis
2019 m. Gegužės 24 d.