Receptas / 34 Kvietinis
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 12 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.500 | 46.9 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.500 | 46.9 | |
Medus | 2.0 | 0.200 | 6.3 | |
3.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 5.0 | 20 | 50 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 10 | 0 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 6.0 | 72 |
Pastabos
MUNICH mieles buvo nebegyvos, todėl dėjau kitas. Nutekinta misa paragavus nepakankamai saldi, padariau medaus ~200g sirupo su 3 gvazdikėliais, ir 5 lapukais rozmarino. Įdėjau sauja apynių palaidai į fermentacija.