Receptas / Klouno Naujųjų Lietuvių Kalėdūda
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 24 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
108
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.570 | 67.2 | |
BEST Black Extra salyklas | 1411.0 | 0.600 | 11.3 | |
Crystal malt | 131.0 | 0.480 | 9.0 | |
Laktozė | 1.0 | 0.420 | 7.9 | |
BEST Chocolate salyklas | 907.0 | 0.240 | 4.5 | |
5.310 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 7.0 | 70 |
Pastabos
57C 15min
47C 15min
67C 45min
85C 5min
Fermentacija 19c
FG - (Brix WRI): 8.5 AVB 4.69% (Uncorrected 1.033-1.034)
105 ml glukozės
47C 15min
67C 45min
85C 5min
- 2T cinnamon
- 2t Ginger
- 1t Allspice
- 1/5t teaspoon Cloves
- 4 grated rinds from medium size oranges
Fermentacija 19c
FG - (Brix WRI): 8.5 AVB 4.69% (Uncorrected 1.033-1.034)
105 ml glukozės