Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
92 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 24 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.021
ABV:
4.7 %
IBU:
27
EBC:
108
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.570
BEST Black Extra salyklas 1411.0 0.600
Crystal malt 131.0 0.480
Laktozė 1.0 0.420
BEST Chocolate salyklas 907.0 0.240
      5.310

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 24 60
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 7.0 70

Pastabos

57C 15min
47C 15min
67C 45min
85C 5min

  • 2T cinnamon
  • 2t Ginger
  • 1t Allspice
  • 1/5t teaspoon Cloves
  • 4 grated rinds from medium size oranges

Fermentacija 19c

FG - (Brix WRI): 8.5 AVB 4.69% (Uncorrected 1.033-1.034)

105 ml glukozės

Prisijungę aludariai