Receptas / Šamo "DUMBLAS" tekintas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 19 d.
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 7.0 | 7.000 | 63.6 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 18.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 18.2 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 9.8 | 30 | 40 | |
Spalt Select (German) | 5.4 | 20 | 30 | |
Spalt Select (German) | 5.4 | 10 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 70 |
Pastabos
Misos nevirsiu..nors baisus del infekcijos, bet stiprumas nemažas tad gal viskas bus gerai.
Žemesne fermentacijos temperatūra mieliu, reikes išlaikyt.
Vertetu salykla pilti į vandeny, nes išmaišyt tokį kiekį labai sedetinga.
salinimas: 10.52min. temp- 67
nepavyko nutekinti užsikimšo, tada grežta buvo rankomis.
išvirtas kovo 31, pirminė fernemtacija
bal 2 y kega ir butelius
kadangi neęvirta misa, tai turi nemažai sunkiųju daleliu, skonyje daug apynio, spalva kremine
Žemesne fermentacijos temperatūra mieliu, reikes išlaikyt.
Vertetu salykla pilti į vandeny, nes išmaišyt tokį kiekį labai sedetinga.
salinimas: 10.52min. temp- 67
nepavyko nutekinti užsikimšo, tada grežta buvo rankomis.
išvirtas kovo 31, pirminė fernemtacija
bal 2 y kega ir butelius
kadangi neęvirta misa, tai turi nemažai sunkiųju daleliu, skonyje daug apynio, spalva kremine