Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.025
ABV:
7.5 %
IBU:
22
EBC:
15
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 7.0 7.000
Pale Ale salyklas 7.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
      11.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 9.8 30 40
Spalt Select (German) 5.4 20 30
Spalt Select (German) 5.4 10 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 70

Pastabos

Misos nevirsiu..nors baisus del infekcijos, bet stiprumas nemažas tad gal viskas bus gerai.
Žemesne fermentacijos temperatūra mieliu, reikes išlaikyt.

Vertetu salykla pilti į vandeny, nes išmaišyt tokį kiekį labai sedetinga.

salinimas: 10.52min. temp- 67

nepavyko nutekinti užsikimšo, tada grežta buvo rankomis.

išvirtas kovo 31, pirminė fernemtacija
bal 2 y kega ir butelius

kadangi neęvirta misa, tai turi nemažai sunkiųju daleliu, skonyje daug apynio, spalva kremine
Prisijungę aludariai