Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.016
ABV:
4.8 %
IBU:
23
EBC:
96
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 6 EBC 5.0 4.500
BEST Black Extra salyklas 1407.7 0.450
Laktozė (15 min virimo) 1.0 0.450
Crystal malt angliškas 150 EBC 130.7 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800 EBC 804.2 0.250
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 45 60
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kokosų drožlės (paskrudintos iki rudumo keptuvėje) 200.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Pre-boil ~27L gravity 1.040

Po ~7 dienų fermentacijos perpilti į antrinę ir įdėti 200 gr paskrudintų keptuvėje iki lengvo rudumo kokosų drožlių. Jos duos ne kokosų skonį, bet lengvą tokį "avižinių sausainių" poskonį. Po 4 dienų 'kokosinimosi' išpilstyti į butelius, užgazuojant iki 2.0 Co2, gazuoti su gliukozės sirupu (5gr/litrui).





Prisijungę aludariai