Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 29 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.014
ABV:
4.7 %
IBU:
51
EBC:
8
IBU/OG:
1.01
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Kvietinis salyklas alutekso 4.3 3.000
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 13.8 25 60
Simcoe 13.3 25 5
Citra 13.0 25 5
Simcoe 13.3 25 0
Citra 13.0 25 0
Citra 12.0 50 0
Simcoe 13.0 50 0
      225  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 8.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

50C-10min, 66C-60min, 72C-15min, 78-OUT
F.r. salinimui 90 ml, ph 5.4
tekinimui 40ml, ph-6.0
Virimui 30ml (buvo apie 5.4, paliko apie 5.15-5.2)
Istekinta: 29L
Virimas: 1h su apyniu tinkleliu.
Fermenteryje: 25L (mieles plautos is preito karto apie 60ml)
Isvirtas: 2018.11.19
11.25 nupiltas nuo mieliu ir dry hopas: 50g citra,50g simcoe alutex (maiselyje).
Sausas Apyniavimas:4 paros
Ispilstyta:2018.11.29 ( Cukrus 6.3g/L)22L






Prisijungę aludariai