Receptas / 45. Wheat IPA
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 29 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
51
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
1.01
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 53.8 | |
Kvietinis salyklas alutekso | 4.3 | 3.000 | 46.2 | |
6.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 8.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
50C-10min, 66C-60min, 72C-15min, 78-OUT
F.r. salinimui 90 ml, ph 5.4
tekinimui 40ml, ph-6.0
Virimui 30ml (buvo apie 5.4, paliko apie 5.15-5.2)
Istekinta: 29L
Virimas: 1h su apyniu tinkleliu.
Fermenteryje: 25L (mieles plautos is preito karto apie 60ml)
Isvirtas: 2018.11.19
11.25 nupiltas nuo mieliu ir dry hopas: 50g citra,50g simcoe alutex (maiselyje).
Sausas Apyniavimas:4 paros
Ispilstyta:2018.11.29 ( Cukrus 6.3g/L)22L
F.r. salinimui 90 ml, ph 5.4
tekinimui 40ml, ph-6.0
Virimui 30ml (buvo apie 5.4, paliko apie 5.15-5.2)
Istekinta: 29L
Virimas: 1h su apyniu tinkleliu.
Fermenteryje: 25L (mieles plautos is preito karto apie 60ml)
Isvirtas: 2018.11.19
11.25 nupiltas nuo mieliu ir dry hopas: 50g citra,50g simcoe alutex (maiselyje).
Sausas Apyniavimas:4 paros
Ispilstyta:2018.11.29 ( Cukrus 6.3g/L)22L