Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 4 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.005
ABV:
4.7 %
IBU:
28
EBC:
14
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.500
Brown Malt salyklas 150.4 0.200
      3.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 12 60
Cascade 5.0 12 15
Citra 13.0 7 0
Cascade 5.0 7 0
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 88

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai