Receptas / abė v2.0.1.4
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.052
|
|
|
FG:
1.020
|
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
|
IBU:
11
|
|
|
EBC:
6
|
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis čekiškas | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
| Kvietinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
| 6.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
| Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
| Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
| Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
| Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
| Citra | 12.0 | 10 | 7 | |
| 38 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 5.0 | 62 |
