Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.006
ABV:
4.7 %
IBU:
30
EBC:
35
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.500
Karamelinis salyklas 244.0 0.200
BEST Chocolate salyklas 1015.2 0.100
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 85

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai