Receptas / Erstikio KNIFE
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.70
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) | 4.0 | 3.500 | 92.1 | |
Karamelinis salyklas | 244.0 | 0.200 | 5.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 1015.2 | 0.100 | 2.6 | |
3.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 85 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)