Informacija

Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
25
EBC:
50
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 1.700
CaraCrystal 120.1 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      2.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 10 60
Tettnanger (German) 5.5 10 5
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Pastabos

Pirmas virimas. Detaliau - čia:
http://www.atvirasalus.lt/forum/topic.php?id=156

Komentarai

  • Dainius

    2012 m. Kovo 13 d.
    Sveikinu su pirmu! Pilaitėj gyveni?
  • runce

    2012 m. Kovo 13 d.
    manau mielės persausos kaip porteriui, gal windsor geriau tiktų. ir tetnangeriai gali perdaug įkyriai išlįsti. bet šiaip atrodo geras receptas :) sveikinimai
  • Rokas

    2012 m. Kovo 13 d.
    Dainiau: ačiū! Taip, Pilaitėje (Simonaitytės g.)

    runce: dėkui už komentarą, tik kol kas dar neturiu jokios nuomonės apie minėtus ingredientus :) Naiviai susikroviau viską pagal receptą ir nekantriai laukiu rezultatų.
Prisijungę aludariai