Receptas / Pilaitės porteris
Informacija
Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 13 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.700 | 85.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 10.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 5.0 | |
2.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 10 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.5 | 10 | 5 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Pirmas virimas. Detaliau - čia:
http://www.atvirasalus.lt/forum/topic.php?id=156
http://www.atvirasalus.lt/forum/topic.php?id=156
Dainius
2012 m. Kovo 13 d.runce
2012 m. Kovo 13 d.Rokas
2012 m. Kovo 13 d.runce: dėkui už komentarą, tik kol kas dar neturiu jokios nuomonės apie minėtus ingredientus :) Naiviai susikroviau viską pagal receptą ir nekantriai laukiu rezultatų.