Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 29 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.004
ABV:
6.0 %
IBU:
23
EBC:
19
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 244.8 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - be antrinės.
Prisijungę aludariai