Receptas / Erstikio NUGGET EXPRESS
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
34 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 27 d.
Parametrai
OG:
1.032
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
3.4 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.76
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 4.0 | 4.000 | 100.0 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama užvirintu ir iki ~80ºC atvėsintu vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -3 dienos.
antrinė -be antrinės.
Šiam receptui panaudota sekanti misa po "pirmoko". Pirmokas panaudotas recepte:
http://www.atvirasalus.lt/index/calculus/1547
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama užvirintu ir iki ~80ºC atvėsintu vandeniu.
Fermentacija:
pirminė -3 dienos.
antrinė -be antrinės.
Šiam receptui panaudota sekanti misa po "pirmoko". Pirmokas panaudotas recepte:
http://www.atvirasalus.lt/index/calculus/1547