Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
34 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 27 d.

Parametrai

OG:
1.032
FG:
1.006
ABV:
3.4 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.76
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 4.0 4.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 14.0 6 45
Nugget 14.0 6 15
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 80

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama užvirintu ir iki ~80ºC atvėsintu vandeniu.

Fermentacija:
pirminė -3 dienos.
antrinė -be antrinės.

Šiam receptui panaudota sekanti misa po "pirmoko". Pirmokas panaudotas recepte:
http://www.atvirasalus.lt/index/calculus/1547
Prisijungę aludariai