Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
56 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 12 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.020
ABV:
4.2 %
IBU:
56
EBC:
89
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Rudasis angliškas salyklas 130.1 7.000
Marris Otter 4.0 1.300
      8.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (U.K.) 5.0 85 90
Fuggle (U.K.) 5.0 85 15
      170  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 62

Pastabos

Salinimas -68 C 90 min

Komentarai

  • goem

    2012 m. Rugsėjo 15 d.
    labai idomu koks sio alaus likimas. ponas, duokit update'o ar alus sulauke savo brandos.
  • Zydrius

    2012 m. Rugsėjo 16 d.
    alus brandinasi
  • Regis

    2012 m. Rugsėjo 16 d.
    Pritariu Zydriui - maniskiam porteriui irgi laaabai letai krenta.
  • Regis

    2012 m. Rugsėjo 17 d.
    Maistra: dar neapsistojo. Po daugiau kaip savaitės fermentavimo 1.024 lėtai pukši tolyn.
  • Zydrius

    2012 m. Rugsėjo 17 d.
    stikliniame butely su brbuliatorium, tai kaip ir antrinėj.
Prisijungę aludariai