Receptas / Rudens A.P.A.
Informacija
Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 22 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 11.000 | 86.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 7.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.200 | 1.6 | |
12.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 22.0 | 80 |
Pastabos
67C-90min.
76C-10min.
Misa virė 60min.
"Mosaic" 100gr. Po 4 paru i sausa apyniavima.