Receptas / My sweet darkness v2
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 30 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
114
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.500 | 63.1 | |
Laktozė | 1.0 | 0.500 | 9.0 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 166.1 | 0.350 | 6.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 0.350 | 6.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1504.4 | 0.350 | 6.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 4.5 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.250 | 4.5 | |
5.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 40 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 22.0 | 80 |
Pastabos
80min virimas
66C - 1 val 15min
12g Soda į virimą
66C - 1 val 15min
12g Soda į virimą