Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 30 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.019
ABV:
5.4 %
IBU:
15
EBC:
114
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.500
Laktozė 1.0 0.500
BEST Caramel Munich III salyklas 166.1 0.350
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1504.4 0.350
Avižiniai dribsniai 4.0 0.250
Miežiniai dribsniai 3.0 0.250
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 10 60
East Kent Golding 5.5 40 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 80

Pastabos

80min virimas
66C - 1 val 15min
12g Soda į virimą
Prisijungę aludariai