Receptas / gnb Marzen #2
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 2.000 | 39.4 | |
Vokiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 39.4 | |
Miuncheno salyklas vok. | 25.0 | 1.050 | 20.7 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.030 | 0.6 | |
5.080 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 9.8 | 10 | 60 | |
Hallertau MIttelfruh | 4.5 | 30 | 60 | |
Hallertau MIttelfruh | 4.5 | 10 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Bavarian Lager | 171.0 | 80 |
Pastabos
Lengvas mercenas. Lengvesnį kūną bandysiu truputį kompensuoti salinimo režimu.
62C -- 15 min
66C -- 45 min
71C -- 30 min
76C -- 5 min-->
62C -- 15 min
66C -- 45 min
71C -- 30 min
76C -- 5 min-->
Komentarai
-
zaltys
2012 m. Gegužės 29 d.Jeigu šitą ragavau, tai man labai patiko, toks kokį įsivaizduoju ir ragavau marzeną. Labai geras, rekomenduoju. -
Artis
2012 m. Gegužės 29 d.@zaltys
Jei neklystu, tai šitas 2-vietos nugalėtojas. Pirmos vietos nugalėtojas, kurį ragavai per best rinkimus:
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1031-gnb%20Marzen
Man irgi vienas iš įsimintiniausių alų Taurėje :) -
null
2012 m. Gegužės 29 d.Jei mes apie tą patį Marzen tai tikrai labai tvarkingas, klasikinis vokiškai preciziškas alus. -
zaltys
2012 m. Gegužės 29 d.Na netrinsiu komentaro, tik "patinka" uždėjau anam teisybės dėlei:-)
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.