Receptas / Kviečia su žolam
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 54.5 | |
Vokiškas „Pilsner“ salyklas | 3.0 | 2.000 | 36.4 | |
Miežių salyklas „BREWFERM Amber“ | 50.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 20 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 15 | |
Kadagio uogos traiškytos | 1.0 | 10 | 5 | |
Viržiai | 1.0 | 30 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
Meginsiu virt kvietinuką primečiau receptėlį, gal kokių pastabų pasiūlymų turite
null
2012 m. Kovo 14 d.audryla
2012 m. Kovo 14 d.dainela
2012 m. Kovo 15 d.null
2012 m. Kovo 15 d.Zydrius
2012 m. Kovo 15 d.