Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 24 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.005
ABV:
5.5 %
IBU:
23
EBC:
18
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 241.6 0.200
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 12 60
Simcoe 13.0 15 0
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 šlapios, naudotos) 60.0 90

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai