Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
67 %
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 28 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
49
EBC:
8
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 14.7 25 60
Summit 14.7 20 5
Citra 11.2 15 5
Summit 14.7 15 0
Citra 11.2 11 0
Summit 14.7 40 0
Citra 11.2 40 0
      166  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė / šviežio 40.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 20.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Water
Mash: 25,5 L
Sparge: 9 L 
Pre-boil: 29 L
Final volume: 24 L

Mashing:
40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 
°C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out

Boiling:
75 min
Prisijungę aludariai