Receptas / Puckiss White IPA
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 28 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.95
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.500 | 55.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.400 | 38.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.3 | |
6.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė / šviežio | 40.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 20.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
Water
Mash: 25,5 L
Sparge: 9 L
Pre-boil: 29 L
Final volume: 24 L
Mashing:
40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 °C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out
Boiling:
75 min
Mash: 25,5 L
Sparge: 9 L
Pre-boil: 29 L
Final volume: 24 L
Mashing:
40 °C - 20 min.
50 °C - 20 min.
65 °C - 50 min.
72 °C - 20 min.
78 °C - mash out
Boiling:
75 min