Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 30 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.008
ABV:
4.7 %
IBU:
24
EBC:
23
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 242.6 0.200
Brown Malt salyklas 150.5 0.100
BEST Chocolate salyklas 903.5 0.020
      4.120

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 3 60
Citra 13.0 10 60
      13  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 šlapios, naudotos) 60.0 82

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai