Receptas / Marytė Mėlynakė
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 27 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 56.5 | |
Orkaitėj skrudintas(10min 150C) | 12.0 | 1.000 | 22.6 | |
Orkaitėj skrudintas(20min 150C) | 24.0 | 0.500 | 11.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.375 | 8.5 | |
Muskovado cukrus (užgazavimui) | 20.0 | 0.050 | 1.1 | |
4.425 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
38C-20 min
54C - 20 min
65C - 90 min
78C - mashout
38C-20 min
54C - 20 min
65C - 90 min
78C - mashout
west
2012 m. Kovo 15 d.null
2012 m. Kovo 15 d.pofke
2012 m. Kovo 25 d.zaltys
2012 m. Kovo 25 d.