Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.010
ABV:
4.8 %
IBU:
26
EBC:
13
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 243.2 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 14 60
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 79

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 30.0 g Virimui 2 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai