Receptas / Kvietinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.054
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
|
IBU:
11
|
|
|
EBC:
9
|
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
| Bewferm Pils | 3.0 | 2.000 | 33.3 | |
| Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.000 | 16.7 | |
| 6.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Hallertau hersbrucker | 3.7 | 30 | 60 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Danstar Munich | 11.0 | 75 |
