Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.006
ABV:
5.9 %
IBU:
28
EBC:
67
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.700
BEST Skrudinti miežiai 1305.0 0.300
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 88

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai