Receptas / Alytaus "Ir vėl..."
Informacija
Kiekis:
53 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 9 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 25 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.890 | 42.9 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.890 | 42.9 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.980 | 7.1 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.9 | 0.980 | 7.1 | |
13.740 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 29 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 20 | 60 | |
Centennial | 10.5 | 10 | 10 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 7 | |
Saphir | 3.5 | 10 | 3 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 11.0 | 75 | |
Fermentis Safale US-05(56) | 11.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 20.0 g | Virimui | 60 min. |