Informacija

Kiekis:
7 litrai
Efektyvumas:
43 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.020
ABV:
7.6 %
IBU:
30
EBC:
9
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 2.0 4.000
Gliukozė 0.0 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.4 25 60
Saaz (Czech) 3.4 20 15
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 (šlapios, naudotos) 100.0 74

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama;
tekinama ~80ºC vandeniu.

Fermentacija:
pirminė -11 dienų.
antrinė -be antrinės.

Receptui panaudotas tik "pirmokas". Likusi misa panaudota receptui:
http://www.atvirasalus.lt/index/calculus/1508

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Kovo 26 d.
    Giedriau a kame jis Belgiškas? Čia dėl gliukozes? )))
  • erstikis

    2012 m. Kovo 26 d.
    Gliukozė, taurieji apyniai, belgiško stiliaus mielės.
Prisijungę aludariai