Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
50 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 1 d.

Parametrai

OG:
1.032
FG:
1.005
ABV:
3.6 %
IBU:
8
EBC:
6
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsen Malt (Avangard) 3.0 1.360
Wheat Malt (Avangard) 4.0 0.900
      2.260

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 5 15
Citra 12.0 5 1
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 6.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirlfloc Tabletės 1/4 0.3 g - -
Koncentruotos Apelsinų Sultys 250.0 ml Buteliuose -

Pastabos

Gazavimui/pilstant naudot koncentruotas sultis. 120 gr cukraus tai bus 270 ml (~9 oz) sulciu koncenrato (jeigu 25 gr cukraus / 2 oz kiekio).
Salint maise kokia valanda 62-67C
Uzsaldinus apelsinu sultym, palaikius buteliuose tai alus rugstokas gavosi, visai smagiai geriasi kai karsta.
Cukrus is apelsinu sulciu buvo mieliu suvalgytas uzgazavimui, liko tik rugstis. Apelsinu aromato nesijaucia.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai