Receptas / #6 Apelsinas Baltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.032
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsen Malt (Avangard) | 3.0 | 1.360 | 60.2 | |
Wheat Malt (Avangard) | 4.0 | 0.900 | 39.8 | |
2.260 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 6.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Whirlfloc Tabletės 1/4 | 0.3 g | - | - | |
Koncentruotos Apelsinų Sultys | 250.0 ml | Buteliuose | - |
Pastabos
Gazavimui/pilstant naudot koncentruotas sultis. 120 gr cukraus tai bus 270 ml (~9 oz) sulciu koncenrato (jeigu 25 gr cukraus / 2 oz kiekio).
Salint maise kokia valanda 62-67C
Uzsaldinus apelsinu sultym, palaikius buteliuose tai alus rugstokas gavosi, visai smagiai geriasi kai karsta.
Cukrus is apelsinu sulciu buvo mieliu suvalgytas uzgazavimui, liko tik rugstis. Apelsinu aromato nesijaucia.
Salint maise kokia valanda 62-67C
Uzsaldinus apelsinu sultym, palaikius buteliuose tai alus rugstokas gavosi, visai smagiai geriasi kai karsta.
Cukrus is apelsinu sulciu buvo mieliu suvalgytas uzgazavimui, liko tik rugstis. Apelsinu aromato nesijaucia.