Receptas / Gold Rush
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 15 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. liepos 16 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 6.100 | 85.1 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.550 | 7.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.180 | 2.5 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.1 | 0.140 | 2.0 | |
7.170 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | - | 15 min. |
Pastabos
Vandens 25,5+9
67˚C – salinimas 60 min
78˚C – tekinimas 20 min
A.A.M. (įkvėptas Gyčio C-elio) receptas
32.75€
67˚C – salinimas 60 min
78˚C – tekinimas 20 min
A.A.M. (įkvėptas Gyčio C-elio) receptas
32.75€