Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 15 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 21 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
13
EBC:
17
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 6.100
Amber salyklas 45.0 0.550
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
BEST Caramel Amber salyklas 71.0 0.140
      7.090

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 25 15
Citra 12.0 75 0
Mosaic 12.5 38 0
Citra 12.0 38 0
      176  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g - 15 min.

Pastabos

Vandens 25,5+9

67˚C – salinimas 60 min
78˚C – tekinimas 20 min

A.A.M. (įkvėptas Gyčio C-elio) receptas
32.75€

Prisijungę aludariai