Receptas / Slėnio
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 6 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 3.000 | 66.7 | |
Kukurūzų dribsniai | 4.0 | 1.000 | 22.2 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 11.1 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 4.1 | 35 | 45 | |
Fuggle (U.K.) | 4.1 | 30 | 15 | |
Fuggle (U.K.) | 4.1 | 30 | 5 | |
95 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1882-PC Thames Valley II Yeast | 125.0 | 62 |
Pastabos
Salinimas:
Kukurūzus pavirt 10 min ir supilt į salinimo indą
64-66C - 60 min
Užkelt iki 76C, supilt į tekinimo indą
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena: 5gr - 15 min
Kukurūzus pavirt 10 min ir supilt į salinimo indą
64-66C - 60 min
Užkelt iki 76C, supilt į tekinimo indą
Tekinti 76-77C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena: 5gr - 15 min
audryla
2012 m. Balandžio 12 d.Aišku jei jis sulauks 3 mėn brandos :-) Vakar bepilstydamas pakaštavojau, tai labai patiko...
audryla
2012 m. Gegužės 20 d.Ąžuolo drožlės nerealiai, į gerąją pusę, papildo alaus skonį. Vanilės kvapas ir švelnus jos skonis likęs, bet kaip ir prognozavo @ponasniekas, taninai nuo ąžuolo išlindo, bet taip neįkyriai pačioj pabaigoj, labaiu primindami sausoką alaus pabaigą. Na ką... brandinsim toliau..
vidmantas
2012 m. Gegužės 20 d.null
2012 m. Gegužės 20 d.audryla
2012 m. Gegužės 20 d.