Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 1 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.018
ABV:
6.4 %
IBU:
24
EBC:
56
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Red X salyklas 30.0 0.500
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.330
      5.830

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 7.5 30 60
WGV (Whitbread Golding Variety) 6.3 15 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73
Prisijungę aludariai