Receptas / Apgavikas
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.500 | 77.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 22.2 | |
4.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 75 |
Pastabos
66C - 45min.
Decoction 15min.
Decoction 15min.
konung
2012 m. Kovo 21 d.Žaldokas
2012 m. Kovo 21 d.GiN
2012 m. Kovo 21 d.Žaldokas
2012 m. Kovo 21 d.konung
2012 m. Gegužės 3 d.