Receptas / Kolegoms
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 27 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 89.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.500 | 8.9 | |
Karamelinis maltosos | 204.6 | 0.100 | 1.8 | |
5.600 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew S-33 | 4.0 | 70 |
Pastabos
48c -> 57c - salyklo idejimas 10min
57c - 10min
65c - 60min
75c - 20min.
boil 75min
57c - 10min
65c - 60min
75c - 20min.
boil 75min