Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.004
ABV:
5.3 %
IBU:
26
EBC:
13
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 241.6 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.4 15 60
Cascade 5.0 10 0
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 91

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai