Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 24 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.016
ABV:
4.8 %
IBU:
23
EBC:
22
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 9.0 5.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.300
BEST Caramel Munich II salyklas 120.7 0.500
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.8 60 60
Tettnanger (DE) 3.8 20 30
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP820 Oktoberfest Lager - White Labs 200.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Best brew challenge 2019 receptas. 
Festive beer style. BJCP2015 stilius 4B
Prisijungę aludariai