Receptas / Šventinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 5.000 | 73.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.300 | 19.1 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.7 | 0.500 | 7.4 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.8 | 60 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 3.8 | 20 | 30 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP820 Oktoberfest Lager - White Labs | 200.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Best brew challenge 2019 receptas.
Festive beer style. BJCP2015 stilius 4B
Festive beer style. BJCP2015 stilius 4B