Receptas / Platelių salditinis
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 25 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 5.0 | 2.230 | 74.3 | |
Vokiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 0.570 | 19.0 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 6.7 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Platelių naminiai | 1.5 | 70 | 210 | |
Platelių naminiai | 1.5 | 30 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 10.0 | 80 |
Pastabos
Alus nevirtas, verdama tik apynių arbata.
Arba verdama visą salinimo laikotarpį - 3,5 valandos.
Apynių arbata supilama į tekinimo indą. Penkiolika gramų apynių į puodą į kurį nutekinama misa.
Atvėsinti ir užraugti.
Arba verdama visą salinimo laikotarpį - 3,5 valandos.
Apynių arbata supilama į tekinimo indą. Penkiolika gramų apynių į puodą į kurį nutekinama misa.
Atvėsinti ir užraugti.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.