Receptas / Roggenbier
Informacija
Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 4 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Rye Malt | 8.0 | 4.000 | 44.6 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 22.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 22.3 | |
Karamellinis salyklas (Maltosa) | 235.0 | 0.400 | 4.5 | |
TF Crystal rye malt | 161.0 | 0.400 | 4.5 | |
Thomas Fawcett – Roasted Rye Malt | 546.0 | 0.100 | 1.1 | |
Juodas salyklas Viking malt | 1600.0 | 0.070 | 0.8 | |
8.970 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 25 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 50 | 10 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 200.0 | 78 | |
Fermentum Mobile FM20 | 12.0 | 74 |
Pastabos
tekinau ilgai-8 val.