Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 4 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.012
ABV:
5.6 %
IBU:
19
EBC:
35
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Rye Malt 8.0 4.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Karamellinis salyklas (Maltosa) 235.0 0.400
TF Crystal rye malt 161.0 0.400
Thomas Fawcett – Roasted Rye Malt 546.0 0.100
Juodas salyklas Viking malt 1600.0 0.070
      8.970

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 25 60
Perle (DE) 7.7 50 10
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 200.0 78
Fermentum Mobile FM20 12.0 74

Pastabos

tekinau ilgai-8 val.
Prisijungę aludariai