Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.008
ABV:
4.9 %
IBU:
17
EBC:
18
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 242.6 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.4 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
BROWIN Brewgo Ale (nesuveikė) 7.0 75
Kepimo meilės 7.0 83

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai