Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 23 d.

Parametrai

OG:
1.115
FG:
1.019
ABV:
12.5 %
IBU:
12
EBC:
37
IBU/OG:
0.10
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.800
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.800
BEST Munich salyklas 15.5 1.600
BEST Munich salyklas 15.5 1.600
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.9 0.500
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.9 0.500
      12.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 42 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 16 30
Hallertauer Hersbrucker 3.5 10 5
      68  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

BREWMONK
24 litrai
52˚C – 15 min
65˚C – 60 min
72˚C – 20 min
78˚C – mashout – +8 litrai
78˚C - 15 min --> mashout
100˚C – 60 min

Fermentacija prie +16˚C
Prisijungę aludariai