Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 19 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.010
ABV:
6.1 %
IBU:
23
EBC:
23
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
BEST Munich salyklas 15.5 1.500
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.500
BEST Caramel Munich II salyklas 120.6 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 50 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 30
Hallertauer Hersbrucker 3.5 10 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Pastabos

BREWMONK
24 litrai
52˚C – 15 min
65˚C – 60 min
72˚C – 20 min
78˚C – mashout – +8 litrai
78˚C - 15 min --> mashout
100˚C – 90 min

Fermentacija prie +16˚C
Prisijungę aludariai