Receptas / Lederhosenfest
Informacija
Parametrai
OG:
1.115
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
12.5 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
37
|
|
IBU/OG:
0.10
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.800 | 29.7 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.800 | 29.7 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.600 | 12.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.600 | 12.5 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 3.9 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.9 | 0.500 | 3.9 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 3.9 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.9 | 0.500 | 3.9 | |
12.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 4.0 | 42 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 16 | 30 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 10 | 5 | |
68 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 12.0 | 83 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
BREWMONK
24 litrai
52˚C – 15 min
65˚C – 60 min
72˚C – 20 min
78˚C – mashout – +8 litrai
78˚C - 15 min --> mashout
100˚C – 60 min
Fermentacija prie +16˚C
24 litrai
52˚C – 15 min
65˚C – 60 min
72˚C – 20 min
78˚C – mashout – +8 litrai
78˚C - 15 min --> mashout
100˚C – 60 min
Fermentacija prie +16˚C