Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.004
ABV:
5.5 %
IBU:
20
EBC:
16
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 243.0 0.100
Brown Malt salyklas 150.6 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.4 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 91

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 16ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 24ºC)
Prisijungę aludariai