Informacija

Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 25 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
IBU:
11
EBC:
32
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.000
Degintas salyklas 1410.6 0.150
      7.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 30 5
Hallertau Blanc 10.5 100 2
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale 2 karta 11.0 81

Pastabos

43 virimui, TAMSUS ELIS M42


7? valandos.

Virta 2019-04-07
Pilstyta 2019-04-24

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 76), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 13 BRIX
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo 6,05
pH 4,57 po fermentacijos pilstant.

Startas su 25 C iškart dedant į 19 C aplinką, fermentacija prie 19 C, dvi savaites. Savaitė prie 10C.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)


Prisijungę aludariai