Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 27 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
5.0 %
IBU:
31
EBC:
12
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.500
Namuose skrudintas salyklas 30.0 1.500
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 20 25
Summit 17.0 30 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Pastabos

55C>20min.
63C>60min.
72C>10min.
78C> tekinam

Komentarai

  • pofke

    2012 m. Kovo 27 d.
    Karamelinį skrudinai su konversija ar tiesiog paskrudinai? Nes jei tiesiog skrudintas, tai ne karamelinis;)
  • Saulėns

    2012 m. Kovo 27 d.
    Gal mintis ir teisinga :)
Prisijungę aludariai