Receptas / Apizvanas
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 51.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 40.8 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 0.200 | 4.1 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.8 | 0.200 | 4.1 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 30 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 20 | 30 | |
Saphir | 2.5 | 30 | 1 | |
Saphir | 2.5 | 30 | 0 | |
Simcoe | 13.0 | 20 | 0 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |