Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 18 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.008
ABV:
5.2 %
IBU:
26
EBC:
13
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.170
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.830
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 7.8 10 60
Citra 12.8 10 60
Cascade (US) 7.8 20 2
Citra 12.8 20 2
Citra 12.8 30 0
Cascade (US) 7.8 30 0
Citra 12.8 40 0
Cascade (US) 7.8 40 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 83

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto sultys 1.0 l Antrinei fermentacijai -

Pastabos

20min 50°C (~1/2)
60min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.
Prisijungę aludariai