Receptas / Grapefruit powered A.P.A. III
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 18 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.170 | 83.4 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.830 | 16.6 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 7.8 | 10 | 60 | |
Citra | 12.8 | 10 | 60 | |
Cascade (US) | 7.8 | 20 | 2 | |
Citra | 12.8 | 20 | 2 | |
Citra | 12.8 | 30 | 0 | |
Cascade (US) | 7.8 | 30 | 0 | |
Citra | 12.8 | 40 | 0 | |
Cascade (US) | 7.8 | 40 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 83 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto sultys | 1.0 l | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
20min 50°C (~1/2)
60min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.
60min 65°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.