Receptas / #86 APA
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 19 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.000 | 38.5 | |
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 1.000 | 38.5 | |
Viking Wheat | 5.0 | 0.300 | 11.5 | |
Viking Dextrin | 13.0 | 0.300 | 11.5 | |
2.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 80 |
Pastabos
Vanduo: 18L. (9/9), +1.2g. (Gipso), +2g. (CaCl), salinime +1.5ml. (fosforo)
77C - 10min.
Ca Mg Na Cl SO4 HCO
113.8
17.0
10.0
90.6
63.2
180.326
Salinimas:
66C - 60min.77C - 10min.
BG: 1.048 (11.8 brix)
Fermentacija: 18C
Carbonation: 2.4 vol.
Parodyk, ką gali Klaipėdoje 2019
2019 m. birželio 8 d.