Receptas / pavasario kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.70
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 10.000 | 76.9 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 15.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 7.7 | |
13.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 60 | |
Chinook | 13.0 | 25 | 60 | |
Citra | 12.0 | 15 | 20 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 22.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 20.0 g | Virimui | 10 min. |