Receptas / #7 Jovarų™ Farmhouse
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
50 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. birželio 2 d.
Parametrai
|
OG:
1.050
|
|
|
FG:
1.006
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
21
|
|
|
EBC:
18
|
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Briess Munich (LME) | 20.0 | 1.500 | 83.3 | |
| Briess Sparkling Amber (DME) | 25.0 | 0.300 | 16.7 | |
| 1.800 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Centennial | 10.8 | 4 | 60 | |
| Centennial | 10.8 | 5 | 30 | |
| Centennial | 10.8 | 5 | 0 | |
| 14 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Jovaru™ Lithuanian Farmhouse (OYL-033) | 29.0 | 88 |
Priedai
| Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Whirlfloc Tabletės 1/4 | 0.3 g | Virimui | 10 min. | |
| Cukrus | 60.0 g | Buteliuose | - |
Pastabos
Jau po biski syla oras ir greit nebelabai kas ir fermentuosis. Nusprendziau isbandyt mieles, kurios nebijo aukstu (iki +35C) temperaturu ir, tikiuosi, galesiu naudot vasara.
Bandysiu 2 rusiu mieles: "Jovaru™ Lithuanian Farmhouse (OYL-033)" ir "Hornindal Kveik (OYL-091)"
Abiem atvejais receptas bus tas pats, tik skirtingos mieles.
Fermentuot planuoju1savaite ir tada pilstyti (butelius).
Siuo metu lauke dar nekarsta (~+25C) tai fermentuosis kazkur ~+28-30C.
Cukrus +.3% ABV
Bandysiu 2 rusiu mieles: "Jovaru™ Lithuanian Farmhouse (OYL-033)" ir "Hornindal Kveik (OYL-091)"
Abiem atvejais receptas bus tas pats, tik skirtingos mieles.
Fermentuot planuoju1savaite ir tada pilstyti (butelius).
Siuo metu lauke dar nekarsta (~+25C) tai fermentuosis kazkur ~+28-30C.
Cukrus +.3% ABV
