Receptas / Kvietys R3
Informacija
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.200 | 50.0 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.600 | 42.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.600 | 7.1 | |
8.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 50 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 50 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen | 30.0 | 75 | |
Fermentum Mobile FM20 | 12.0 | 74 |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=6X890VC
40C-10 min
50C-10
67C-60mjn
78C-out
fermentacija 23C
40C-10 min
50C-10
67C-60mjn
78C-out
fermentacija 23C